Læsetid: 7 min.

Vi skulle have skrevet denne tekst om en kollektivøvelse sammen

Som led i kulturredaktionens undersøgelse af kollektive arbejdsformer har redaktionen selv, med råd fra teaterdirektør Elisa Kragerup, lavet en daglig samarbejdsøvelse. Følgende tekst er en fællesskrevet tekst om, hvordan øvelsen gik – og forvirringen om, hvad det kollektive egentlig er
Som led i kulturredaktionens undersøgelse af kollektive arbejdsformer har redaktionen selv, med råd fra teaterdirektør Elisa Kragerup, lavet en daglig samarbejdsøvelse. Følgende tekst er en fællesskrevet tekst om, hvordan øvelsen gik – og forvirringen om, hvad det kollektive egentlig er

Jesse Jacob

19. juni 2020

Det er en kølig mandag sidst i maj. Der er som enhver anden dag i denne måned videokonferencemorgenmøde på Informations kulturredaktion. Vi har vendt ideer til ledere, en mediepolitisk skandale og ugens forestående kulturbegivenheder. Nu er det tid til lidt friere idéudvikling. Med et tvist.

Rasmus Bo Sørensen, mangeårig kulturjournalist, lægger ud: »Skal vi ikke lave noget på Genforeningen?«

Garvet filmredaktør, Christian Monggaard, griber den: »Ja, altså, jeg synes det interessante, ud over bare at sidde i København og skrive om det, er at komme derover. Vi skal sende Rasmus Bo på vandring nede ved genforeningsområdet og skrive om det.«

Peter Nielsen, litteraturredaktør, tænker lidt og svarer så: »Hmm … jeg tænkte bare på … er der ikke nogen, som DU skal genforenes med, Rasmus?«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ingemaje lange
ingemaje lange anbefalede denne artikel

Kommentarer

Kenneth Krabat

Og så kan læseren sidde i fjerde led, på den anden side af metareflektionen på den anden side af reflektionen på den anden side af morgenmødet, og skrive sig ind i historien om i dag, hvor han for første gang i kampen for at beholde sine nye planter klippede en snegl over, og ikke bare én, men to, og så en to til, og ikke følte noget som helst, og metareflekterede over sin reflektion, som den skrivende jo må og skal, og konstaterede at dét ikke at føle noget ikke er det samme som manglende følelser, da metareflektion antages kun at finde sted, hvis noget betyder noget, eller SKAL betyde noget. Som på redaktionen.