Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

Rapperen Kanye West tweeter, at han stiller op som prædidentkandidat
Kultur
6. juli 2020

Kanye West

Hvordan får man alle, der ikke er interesseret i amerikansk politik, til at gribe popcornene og følge med? Donald Trump er måske verdens mest effektive opmærksomhedsmagnet. Joe Biden er der mindre LSD-trip over, men nu får valgkampen 2020 så lidt uventet konfetti af Kanye West.

Præsident West

Den 43-årige rapper tweetede denne weekend, at han stiller op som USA’s præsident. Det lovede han faktisk allerede i 2015. Hans CV inkluderer 21 grammyer, offentlige kram med Trump samt bizarre udtalelser om de slavegjortes medansvar for landets slavefortid.

Præsident Myles

Vi afventer stadig, om West har fået lavet det papirarbejde, det kræver at stille op. Imens kan man google digteren Eileen Myles, der i 1992 stillede op mod Bill Clinton og turnerede USA rundt med sit egen poetiske alternativ til valgkampen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her