Baggrund
Læsetid: 8 min.

Hvorfor vi ikke har brug for Mourinho længere

Som intet andet – måske lige bortset fra Boris Johnson og Prins Andrew, der også huserer i et England i opløsning – er Tottenhams manager, José Mourinho, billede på en træt, gammel verden, der mangler tålmodighed, skaberkraft og nyt lederskab
José Mourinho står for øjeblikket i spidsen for Tottenham. Bedst som du endelig tror, han er færdig, er der en eller anden storklub, der finder ham frem som løsningen på et problem, den ikke har forstået.

José Mourinho står for øjeblikket i spidsen for Tottenham. Bedst som du endelig tror, han er færdig, er der en eller anden storklub, der finder ham frem som løsningen på et problem, den ikke har forstået.

Ritzau/Scanpix

Kultur
15. juli 2020

Det er sommer, og José Mourinho er på den igen. Søndag vandt Tottenham over lokalrivalen Arsenal, ingen af holdene er ærligt talt på toppen, men nu øjner ’Mou’ en plads i Europa League. Derudover får han masser af taletid i medierne, det er, som om de har savnet ham. Han er ikke taget på badeferie, selv om du trænger til en pause fra ham.

Jeg trænger hele tiden til en pause fra ham, men får den aldrig. Altid får Mourinho møvet sig ind i europæisk topfodbold igen. Altid. Bedst som du endelig tror, han er færdig, er der en eller anden storklub, der finder ham frem som løsningen på et problem, de ikke har forstået.

Flinke fyre

»Et hold bestående af pæne og flinke fyre er tilfredse med at slutte sæsonen af med at vinde en fair play-pokal, og den har jeg aldrig været interesseret i at vinde,« siger Mourinho i vanlig José-stil på en pressekonference, efter Tottenham spillede mod Everton sidste mandag. Der er kampe hele tiden lige nu, det er med at holde tungen lige i munden. Mous mund er altid lidt til den surmulende side, øjnene udspilede som min yndlings-smiley, den med de store øjne, der ser overrasket ud.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her