Læsetid: 7 min.

Real Madrid har været bedst til at vænne sig til ’the new normal’

Spanske La Liga er på vej ind i sin afgørende fase. Real Madrid ligger til at vinde pokalen, som de ikke har vundet siden 2017. Måske skyldes Reals medvind allermest, at ærkerivalerne fra Barca har modvind for tiden
Sergio Ramos er sindbilledet på Real Madrids optur: Fighterånd, målfarlig, samlingspunkt, fysisk hård – og med skipperskæg, som bliver længere og længere.

Sergio Ramos er sindbilledet på Real Madrids optur: Fighterånd, målfarlig, samlingspunkt, fysisk hård – og med skipperskæg, som bliver længere og længere.

Sergio Perez

8. juli 2020

At dømme på intensiteten i La Liga-kampene i disse uger har professionel fodbold lært at leve med alt det mærkelige, der foregår i en coronatid. Ingen tilskuere, holdkammerater med mundbind og to meters afstand, high fives med knyttet næve og coronakrammere.

For os, der kigger på, er der til gengæld gået computerspil i den. Tilskuere og lyd hentet fra EA Sports’ FIFA-spil er redigeret ind over live-billedet. Der er brøl, når der bliver scoret, pift og øv-råb ved dårlige tacklinger og fæle afbrændere og spredt mumlen, når holdene ser hinanden an taktisk.

I jagten på den autentiske nærværsoplevelse er det hele blevet meget uvirkeligt. Men man tilpasser sig og vænner sig næsten til digitaliserede papfigurer og dåselyd.

Toni Kroos, Real Madrids tyske midtbanechef, var allerede inden, La Liga startede op igen efter den lange coronapause, profetisk, da han pegede på betydningen af de uvante forhold. Det hold, som hurtigst og mest effektivt vænner sig til the new normal, vinder ligaen, sagde han.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Rune Palm
Rune Palm anbefalede denne artikel

Kommentarer