Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

Sengen er en dejlig opfindelse – og endnu ældre vi troede. Og kvindelige landmænd søger nu også kærlighed på TV 2
Kultur
17. august 2020

Sengefindere

Sengens historie er lige blevet udvidet med cirka 123.000 år, efter at nogle sydafrikanske arkæologer har fundet en forhistorisk seng af græs og aske, som menes at være 200.000 år gammel. Den indtil nu ældste kendte seng er også sydafrikansk og bare 77.000 år gammel.

Landmænd m/k

Syvende sæson af TV 2’s realityprogram Landmand søger kærlighed er lige begyndt, og for første gang er der kvindelige landmænd med. 26-årige Stine fortæller i programmet, at hun ikke kalder sig for landmand. I stedet siger hun, at hun passer grise, for det lyder mere feminint.

Gamere

En ny tekstbaseret hotline skal hjælpe amerikanske gamere og spiludviklere, der oplever chikane af den ene eller den anden art. Games and Online Harassment Hotline hedder servicen, og den er udsprunget af ngo’en Feminist Frequency, der bekæmper sexisme i gamingverdenen.

Zoombrugere

Det måtte komme på et eller andet tidspunkt: en spillefilm, der foregår på Zoom. Amerikanske Rob Savages Host handler om en vennegruppe, der afholder en spiritistisk seance online. Flere medier kalder den for årets horrorfilm. Den kan ses på streamingtjenesten Shudder.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her