Klumme
Læsetid: 4 min.

Kulturredaktionen afslører den kulturpolitiske kommunikationsregel nr. 1

I denne uge fik Enhedslisten en ny kulturordfører, da den hidtidige skal »hellige sig ordførerposten på klima- og miljøområdet«, som vi må forstå er »helt afgørende«. Kulturområdet står så tilbage og bliver overtaget af en eller anden anden. Denne anden kan blandt andet se frem til at skulle forhandle med en kulturminister, der er kommet i konflikt med biograferne, som hun nu henviser til Erhvervsministeriet. Det og meget mere optog kulturredaktionen denne uge
I forbindelse med Enhedslistens sommergruppemøde overdrog Mai Villadsen kulturordførerskabet til Søren Søndergaard, da hun har travlt med vigtigere ting.

I forbindelse med Enhedslistens sommergruppemøde overdrog Mai Villadsen kulturordførerskabet til Søren Søndergaard, da hun har travlt med vigtigere ting.

Mads Claus Rasmussen

Kultur
14. august 2020

Hver uge samler Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget dem.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Kulturordførerskab som dødvægt

Midt i dansk kulturlivs største krise nogensinde udsendte Enhedslisten tirsdag følgende besked efter partiets sommergruppemøde: »Enhedslistens hidtidige kulturordfører, Mai Villadsen, stopper for i endnu højere grad at kunne hellige sig ordførerposten på klima- og miljøområdet. Et område, der bliver helt afgørende i den kommende periode. Posten som kulturordfører overtages af Søren Søndergaard.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Dorte Sørensen

Hvorfor ikke klappe i hænderne over at Mai Villadsen overlader kulturordførerskabet til den garvede Søren Søndergaard. Det er godt for hendes ordførerskab for klima og miljø og SS skal nok kunne gøre et godt arbejde som kulturordfører.

Katrine Damm, Tina Peirano og Thomas Petersen anbefalede denne kommentar