Baggrund
Læsetid: 7 min.

Hvor blev Messi af, og hvad skal samle AGF hvis ikke lidelsen? En besynderlig fodboldsæson er forbi

Messis krop og formidabelt lave tyngdepunkt er stadig i Barcelona, men hverken hans sjæl eller ’spirit’ er på kontrakt der lige nu, ser det ud til
Hvem havde troet, at David Nielsen skulle stå her som dagens mand i aarhusskysovsen, da han for nogle år siden udgav sin ombruste selvbiografi Sorte Svin?

Hvem havde troet, at David Nielsen skulle stå her som dagens mand i aarhusskysovsen, da han for nogle år siden udgav sin ombruste selvbiografi Sorte Svin?

Bo Amstrup

Kultur
5. august 2020

I Premier League er de sure, David Nielsen har skåret så meget ned på hyggebasserne i AGF, at de har taget en medalje, og hvor er Messi? Alt og intet er som før efter en coronaforlænget fodboldsæson. Vi gør status i syv punkter.

1. Alt er som før

Hvad sker der, når en engelsk fodboldliga pludselig er tvunget til at holde en højst usædvanlig coronapause i noget, som føles som flere år? Ikke rigtigt noget. Den bliver spillet færdig, og cirka de samme fire storklubber slutter øverst. Hvad sker der i en spansk fodboldliga? Nogenlunde det samme. Hvad sker der, når Manchester City bliver taget i at bryde Financial Fair Play-reglerne (FFP) med en milliardoverdrivelse i sponsorindtægter? Ikke en fuckin’ skid.

Hvad sker der, når man sætter én korrupt FIFA-boss (Gianni Infantino) til at tage over efter en anden korrupt FIFA-boss (Sepp Blatter)? Det hjælper ikke på korruptionen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

steen ingvard nielsen

Cathrine Lundager, mesterligt skrevet!
David Nielsen er ikke Gud! Sandsynligvis!