Note
Læsetid: 4 min.

Ugen, hvor det blev afsløret, at danske dameblade er fyldt med kommunistisk propaganda

En antiracistisk brevkasse i Alt for damerne har fået den borgerlige debattør Eva Selsing til at finde de helt røde gloser frem. Filmmageren David Lynch har formået at gøre den i forvejen syrede amerikanske valgkamp en lille smule mere syret. Og i Shanghai har de lokale myndigheder presset den lokale Pride-afdeling til at lukke ned. Det og meget mere har optaget kulturredaktionen i ’Ugen på kulturgangen’
Eva Selsing har i en klumme i Berlingske set sig sur på damebladene, som hun mener svigter deres job som formidlere af overfladiske skønhedstip.

Eva Selsing har i en klumme i Berlingske set sig sur på damebladene, som hun mener svigter deres job som formidlere af overfladiske skønhedstip.

Sarah Hartvigsen Juncker

Kultur
21. august 2020

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Køb kunst – og hjælp en flygtning

Har du sparepenge tilovers? Så kan du i denne uge både investere i et stykke solid kunst og samtidig støtte Trampolinhuset, som er et medborgerhus for asylansøgere og flygtninge i det københavnske nordvestkvarter. Stedet er i alvorlig økonomisk knibe, og har derfor næsten 100 primært danske kunstnere (fra Olafur Eliasson til Amalie Smith) valgt at donere værker til en velgørenhedsauktion.

Alle værker er listet på Bruun Rasmussen – som helt ekstraordinært ikke tager hverken gebyr eller salær – og på lørdag kommer værkerne under hammerslag i Festsalen på Charlottenborg. De fleste kunstnere har endda givet virkelig gode værker til auktionen, for eksempel en memento mori-collage af Jakob Kolding, et smukt sort-hvid fotografi fra Grønland af Pia Arke, og et blåt drømmende maleri af Coline Marotta. Vurderinger fra 1.000-100.000 kroner.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Jeg gnækker altid i skægget, når Eva Agnete skal belære andre om, hvad der er veludviklede åndsevner. Og så kommer jeg til at tænke på Tante Lydia.