Læsetid: 2 min.

Bedre held med undskyldningen næste gang, Ellen DeGeneres

Undskyldninger er svære, fordi man skal være synligt ked af det, uden at tage fokus fra dem, man skylder undskyldningen. Det erfarede den amerikanske talkshowvært Ellen DeGeneres i mandags
Ellen DeGeneres startede den 18. sæson af sit talkshow med en lang undskyldning.

Ellen DeGeneres startede den 18. sæson af sit talkshow med en lang undskyldning.

Valerie Macon

25. september 2020

Undskyldninger har alle dage været spændende, og de er det da især for tiden, hvor det lader til, at der er en del (store tv-kanoner og andre) der skylder på den front. Undskyldninger kan ikke i sig selv skabe ordentlige arbejdsmiljøer, hvor man har nogen at henvende sig til, hvis man er blevet udsat for noget urimeligt, og hvor der bliver taget hånd om problemer som for eksempel chikane. Men mon ikke undskyldninger er en del af løsningen?

Det satsede den amerikanske talkshowvært Ellen DeGeneres i hvert fald på, da hun mandag indledte 18. sæson af Ellen DeGeneres Show med en syv minutter lang undskyldning for det arbejdsmiljø, der har været på programmet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Nike Forsander Lorentsen

Ak ja, nu kaster man sig over en lesbisk ikon i disse konservativliberale tiders fremmarch der også transaktivismen har stort spillerum. Og jeg kan fortælle disse to herrer Kennet Krabat og Anders Sørensen i all deres barnlighed, at riktigt mange lesbiske og sikkert en del bøsser, "here" and care.