Klumme
Læsetid: 4 min.

Af banen, her kommer Obama

Barack Obamas memoirer rammer den 17. november bogverdenen med en tyngde, der banker selv tunge litterære priser ud af kalenderen. Det og meget mere kan du læse om i denne uges Bogkort
Barack Obamas kommende memoirer, A Promised Land, har et førsteoplag på ikke mindre end tre millioner eksemplarer og har ryddet den litterære kalender. Her klapper præsidenten af sine tilhængere efter sin afskedstale den 10. januar 2017.

Barack Obamas kommende memoirer, A Promised Land, har et førsteoplag på ikke mindre end tre millioner eksemplarer og har ryddet den litterære kalender. Her klapper præsidenten af sine tilhængere efter sin afskedstale den 10. januar 2017.

Joshua Lott

Kultur
2. oktober 2020

Velkommen til Bogkortet, et fast format i Information.

Hver uge bringer forfatter Peter Adolphsen dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.
 

FRANKRIG

Rimbaud og verlaine i limbo

For to uger siden beskrev jeg på denne plads et initiativ, der forsøger at få flyttet de jordiske rester af digterne (og narkobøsseelskerne) Arthur Rimbaud og Paul Verlaine til den franske stats allerfineste hvilested, Panthéon i Paris. Over 5.000 personer, deriblandt den nuværende og flere tidligere kulturministre, har foreløbig underskrevet anmodningen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her