Læsetid: 5 min.

Christian Tafdrup var midt i en sexscene, da corona lukkede alting ned

Coronaen har været hård ved instruktør og manuskriptforfatter Christian Tafdrup, der i sin nye film ’Benelux’ blandt andet har været nødt til at få en stand-in til at spille hovedrollen og skrive om i sit manuskript. Information talte med ham, da han stod midt i den mest kritiske fase, og filmens overlevelse balancerede på en knivsæg, hvor det mindste nys kunne blive filmens endeligt
Christian Tafdrup har gjort alt for at undgå coronasmitte, så optagelserne til hans nye film ’Benelux’ kunne blive færdige.

Christian Tafdrup har gjort alt for at undgå coronasmitte, så optagelserne til hans nye film ’Benelux’ kunne blive færdige.

Emilie Lærke Henriksen

25. september 2020

Klokken har passeret 20.30, da statsminister Mette Frederiksen (S) den 11. marts 2020 går på skærmen og lukker Danmark ned. Imens godt 60 kilometer øst for Amsterdam ligger to nøgne mennesker i en seng og stønner. Ved siden af sengen står instruktør og manuskriptforfatter Christian Tafdrup og instruerer skuespillernes elskov.

Scenen skal bruges i den danske filminstruktørs kommende film – men midt i det hele kommer en producer ind ad døren og kører sin tommelfinger hen over halsen. Christian Tafdrup ved instinktivt, hvad dét betyder. Budskabet fra København har nået filmholdet i Amsterdam: Samtlige danskere skal rejse til Danmark med det samme, coronavirussen spreder sig med ustyrlig hastighed over det europæiske kontinent – og filmen, ja, den er foreløbigt skrinlagt på ubestemt tid.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu