Kommentar
Læsetid: 4 min.

Dronningen ligner en papfigur, og Stidsen er mere #MeToo-skeptisk end nogensinde

Det er sæson for prisuddelinger, og Emmy Awards har blottet et stort, sort hul i kulturredaktionens populærkulturelle dannelse, som vi lover at få fyldt op ved førstkommende lejlighed. Ligesom vi lover at kæmpe for Filmstriben i Aalborg, som vi kæmpede for den i København – og som Marianne Stidsen kæmper for udryddelsen af #MeToo-bevægelsen
’Shitt’s Creek’ blev den helt store vinder under weekendens Emmy Awards. Serien modtog ni statuetter – herunder samtlige seks i comedy-afdelingen.

’Shitt’s Creek’ blev den helt store vinder under weekendens Emmy Awards. Serien modtog ni statuetter – herunder samtlige seks i comedy-afdelingen.

ABC

Kultur
25. september 2020

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Emmy med klæbrig varme og sardonisk vid

Rasmus Elmelund

Velkendte og her i avisen velanmeldte serier som Succession, Curb Your Enthusiasm og Euphoria blev hædret ved weekendens Emmy Awards. Den store vinder blev imidlertid komedieserien Schitt’s Creek, som ingen på redaktionen havde hørt om. Den modtog ni statuetter – herunder samtlige seks i comedyafdelingen, og det er aldrig sket før, hverken i drama eller comedykategorien. Men tilsyneladende er der god grund til prisregnen. I en blandt mange jublende anmeldelser af feelgood-seriens sjette og sidste sæson skriver Hollywood Reporter, at serien er blevet kendt for »sin særlige kombination af klæbrig varme og sardonisk vid«, og at den i usikre tider som disse er ideel at se eller gense. Så det vil vi gøre. Alle seks sæsoner kan binges på C More.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Hun ER altså sjov (på sin helt egen helt igennem bizarre måde) hende der St(r)idsen og Krasnik gør da også sit ;-)

Thomas Andersen

"Janteloven må nærmest være så indgroet hos nogle, at der snart gror mos på dem, ligesom på rigtige trolde - dem er der nogle stykker af herhjemme, snart bliver de vel også til sten."

Tak, du reddede lige hele min dag med den kommentar :)