Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

Eksroyale går til Netflix, tidligere Ultra Nyt går til Huawei, Coppola går tilbage til klippebordet og publicistpris går til Jørgen Steen Nielsen
Kultur
7. september 2020

Harry og Meghan

Næste skridt i prins Harry og Meghans overgang til livet som selvstændige influencere (det job, der kommer tættest på, hvad de som kongelige alligevel var) er en aftale med Netflix. Ifølge dem selv skal de levere indhold, der både informerer og giver håb.

Tommy Zwicky

Tidligere vært på DR’s Ultra Nyt Tommy Zwicky har også fået en nyt arbejde som kommunikationschef for den kinesiske techgigant Huawei – som nu også vil lave børnefjernsyn. Til oktober lancerer de YouTube-kanalen Tech med Tommy, der forklarer børn om f.eks. cloudteknologi.

Francis Ford Coppola

Til vinter kommer der en ny version af den klassiske gangsterfilm The Godfather Part III fra 1990, som Coppola har klippet restaureret og klippet om. Længden på den nye film er ukendt, men selve titlen er lang: Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone.

Jørgen Steen Nielsen

Informations mangeårige klimajournalist og tidligere chefredaktør Jørgen Steen Nielsen (f. 1952) modtog lørdag Publicistklubbens Jubilæumspris 2020. I den forbindelse kaldte Reimer Bo ham for en slags åndelig oldefar til Greta Thunberg. En ret ung oldefar, må man tilføje.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her