For skuespiller Nanna Cecilie Bang er de personer, hun portrætterer, aldrig kun grimme

Nanna Cecilie Bang går fra Den Røde Plads på Nørrebro i København tværs over Mimersgade, der er tung af morgentrafik og søvnigt gråvejr. Iklædt lyserød hoodie, turkis kasket og marineblå bukser, der stumper en håndsbredde over de hvide sneakers, har hun kurs mod Café Arrebo. Hun kender teaterscenen ud og ind – hun er nemlig både skuespiller, instruktør og dramatiker.
Bang er uddannet fra Aarhus Teaterskole i 2014, og har siden spillet med i en lang række stykker, heriblandt Kong Ødipus på Teater Momentum i 2016 og Kristjan Ingimarssons MORPH på Aarhus Teater i 2017. I 2015 modtog hun Reumerts Talentpris, og hun debuterede som dramatiker med True.Story i 2016 på Teater Sort/Hvid, hvor hun selv spillede hovedrollen. Informations anmelder har kaldt hendes værker for udpenslende, akavede og åbne.
Ønsker du at kommentere artiklerne på information.dk?
Du skal være registreret bruger for at kommentere.
Log ind eller opret bruger »
Grimhed og skønhed findes ikke som absolutte sandheder, men afhænger af kultur og klasse. I Vesten betragtes fx rynker i huden som noget grimt. Mens det i andre regioner betragtes som noget smukt. Informations serie om grimhed lugter grimt af overfladiskhed og reaktion.