Læsetid: 3 min.

Ugen, hvor der kom røre i mediedammen, og The Kardashians sagde stop

BBC’s nye generaldirektør synes ikke, at journalister under ham skal give udtryk for deres meninger på sociale medier, og Janelle Monáe sætter gang i borgerrettighedsbevægelserne. Et helt andet sted, nemlig i favnen på Amazon, er mænd begyndt at tænde på deres digitale assistent Alexa, og så er det slut med ’Keeping Up With the Kardashians’. Dét og meget mere har optaget kulturredaktionen i denne uge
"Keeping Up with Kardashians" har meldt ud, at den sidste sæson bliver vist i 2021. Dermed stopper det famøse reality-show efter 14 år på skærmen.

"Keeping Up with Kardashians" har meldt ud, at den sidste sæson bliver vist i 2021. Dermed stopper det famøse reality-show efter 14 år på skærmen.

Ritzau/Scanpix

11. september 2020

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Vi er alle the Kardashians

Katrine Hornstrup Yde

Keeping Up with the Kardashians – en glitret og superiscenesat realityserie om et meget kærligt og meget intrigant amerikansk matriarkat – standser efter optagelserne af programmets tyvende sæson.

Er det stort? Helt gigantisk stort. Keeping Up with the Kardashians er verdens største realityprogram, kvindeklanen er nogle af klodens vigtigste influencere, alle er de multimillionærer og milliardærer og deres egne brands. En tweet fra en af dem kan få aktiemarkedet til at sprælle. Samtidig er deres livlige familiekonflikter og -dramaer identifikationspunkt for millioner over hele kloden. Vi er alle the Kardashians. Men kun de er suveræne til at være det. Dermed inkarnerer de, hvad kendisliv er blevet gennem 10’erne. Rest in victory, damer!

Hyggestemning på Rådhuspladsen

Rasmus Elmelund

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
  • Thomas Tanghus
Eva Schwanenflügel, David Zennaro og Thomas Tanghus anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu