Klumme
Læsetid: 4 min.

Dronningen taler om kunst, mens Zenia Stampe græder over den

De Radikales kulturordfører fældede en tåre over de utilstrækkelige kulturhjælpepakker og tog en selfie af det. Vibeke Manniche og datter udgav en coronaskeptisk bog uden at skamme sig over det. B.T.’s anmelder Kristian Dam Nygaard fortsatte med at rakke ned på tv-serien ’Efterforskningen’, som han tilsyneladende er helt alene om at hade. Og sådan gik endnu en uge på kulturgangen
Citybois holder nu officielt en pause.

Citybois holder nu officielt en pause.

Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Kultur
30. oktober 2020

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Citybois forever?

Ved du, hvad ord som ’pat’, ’lator’ og ’boisificeret’ betyder? Hvis svaret er nej, så taler du tydeligvis ikke cityboisk. Og det er måske for sent at lære for DR kunne forleden fortælle, at popduoen Citybois, der består af Anthon Edwards og Thor Farlov, officielt holder pause, mens førstnævnte forfølger en solokarriere.

De to 21-årige musikere har skabt sig en særlig plads i loyale (teenage)fans hjerter med et indforstået slangsprog, som man blandt andet får indblik i DR-dokumentaren med det geniale navn Fra Bois til Mænd.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her