Interview
Læsetid: 13 min.

Kunstnerduoen How to kill a dog er alt for meget, så vi andre kan være lidt mere os selv

Emma Sehested Høeg og Jennifer Vedsted Christiansen har fået succes med at lave teater, der tager udgangspunkt i alle deres pinligste og grimmeste sider. De vil gerne være ligeglade med, hvad andre tænker, men skal de være helt ærlige, elsker de godt nok applausen efter tæppefald
Jennifer Vedsted Christiansen (t.v.) og Emma Sehested Høeg mødte hinanden på Den Danske Scenekunstskole, hvorfra de begge dimitterede sidste år. Med et brag. Billetterne til deres selvstændige afgangsprojekt, kabareten Velkommen til Pandora, blev udsolgt, så de genopsatte forestillingen på Østerbro Teater og teatret Mungo Park, hvor den blev udsolgt igen. Deres næste forestilling, Lolita for altid, har premiere på Østerbro Teater den 29. oktober.

Jennifer Vedsted Christiansen (t.v.) og Emma Sehested Høeg mødte hinanden på Den Danske Scenekunstskole, hvorfra de begge dimitterede sidste år. Med et brag. Billetterne til deres selvstændige afgangsprojekt, kabareten Velkommen til Pandora, blev udsolgt, så de genopsatte forestillingen på Østerbro Teater og teatret Mungo Park, hvor den blev udsolgt igen. Deres næste forestilling, Lolita for altid, har premiere på Østerbro Teater den 29. oktober.

Emilie Lærke Henriksen

Kultur
16. oktober 2020

Jennifer Vedsted Christiansens telefon vibrerer. En masse sms’er tikker ind lige efter hinanden, og hun behøver ikke engang kigge på telefonen for at vide, hvem det er, der vil have fat i hende. Hun kender rytmen: Det kan kun være Emma Sehested Høeg. For hendes skrivestil er som den måde, hun bevæger sig og taler på. Der er fart på.

Jennifer Vedsted Christiansen er sceneinstruktør, og Emma Sehested Høeg er musiker og skuespiller. Tilsammen udgør de kunstnerduoen How to kill a dog.

De to er i kontakt med hinanden mindst ti gange om dagen, fortæller de, da vi alle tre slår os ned på en bænk i en hundegård på Østerbro. De skriver sammen om alt muligt. Planlægning og idéudvikling. Sender ros og hjerte-emojis.

Duoen mødte hinanden på Den Danske Scenekunstskole, hvorfra de begge dimitterede sidste år. Med et brag. Billetterne til deres selvstændige afgangsprojekt, kabareten Velkommen til Pandora, blev ikke bare udsolgt de to aftener, de havde planlagt at vise forestillingen, men også, da de forlængede forestillingen og senere genopsatte den på Østerbro Teater og teatret Mungo Park.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her