Note
Læsetid: 4 min.

Parisisk had til ny netflixserie og The New Yorker-journalist i pinlig Zoom-bommert

Kulturredaktionen morer sig i denne uge lidt over fejl: En artikelrobot gjorde Poul Schlüter til landets statsminister ved en fejl. En mere pikant fejl blev begået af den amerikanske journalist Jeffrey Toobin, da han glemte at slukke for sit Zoom-møde, inden han gik i gang med at røre ved sig selv
I den amerikanske netflixserie ’Emily in Paris’ går Lilly Collins – i rollen som Emily – med huen på sned. Franskmændene er forargede.

I den amerikanske netflixserie ’Emily in Paris’ går Lilly Collins – i rollen som Emily – med huen på sned. Franskmændene er forargede.

Netflix

Kultur
23. oktober 2020

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Altingets artikelrobot gjorde Poul Schlüter til statsminister

For en kort stund vikarierede Poul Schlüter som statsminister – sådan så det i hvert fald ud i en artikel skrevet af Altingets folketingsrobot, hvor Mette Frederiksen blev forvekslet med den konservative forgænger. Sikke en »kuriøs fejl«, som chefredaktør Jakob Nielsen kalder det i fagbladet Journalisten. Robotjournalister genererer utallige artikler på ingen tid, men ligesom for os dødelige af slagsen kan det vist lige gå hurtigt nok.

Mei Song Bechsgaard

Dansk festkulturs gamle makkerpar

Hyppigste danske fællesaktivitet den seneste uge: at gå i biografen og se Thomas Vinterbergs Druk (det har en halv million danskere nu gjort på tre uger, BUM!) og så måbende høre på dansk politiks detroniserede mænd i spotlys på grund af de krænkelser, de – ofte plørefulde/festlige – har begået mod kvindelige kolleger længere nede på rangstigen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her