Note
Læsetid: 4 min.

I denne uge kan vi konstatere succes for dansk film og nedtur for aarhusiansk spillested

Folk strømmer til biograferne for at se danske film for tiden, og hvis de ikke kan finde ud af at overholde de anbefalede restriktioner, har Sundhedsstyrelsen lavet nye kampagnefilm med Søren Brostrøms formanende blik i centrum. Kulturredaktionen glæder sig over begge dele
Anders Thomas Jensens nye film ’Retfærdighedens ryttere’.

Anders Thomas Jensens nye film ’Retfærdighedens ryttere’.

Rolf Konow

Kultur
27. november 2020

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Aarhusiansk spillestedsperle lukker

Det virkede næsten for godt til at være sandt. Efter at lokalerne i Mejlgade 53 i Aarhus havde levet en ret anonym tilværelse siden 2012, hvor Musikcafeen rykkede ud og blev til RADAR på Godsbanen, fandt et kollektiv af frivillige koncertarrangører sammen og etablerede TAPE i 2016.

Stedet blev hurtigt et nyt musikalsk fyrtårn for alternative musiklyttere i Aarhus og snart også i hele Danmark. Var man et smut i Aarhus, kunne det altid betale sig at kigge forbi. Her var ingen store budgetter eller forkromet administration, men som kollektiv, der samlede flere af byens stærke koncertforeninger, kombinerede TAPE stor ekspertviden, et internationalt udsyn og ildsjælens dedikation.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her