Nyhed
Læsetid: 4 min.

Vi åbner næste låge i sagaen om kunstakademiet og ser Dolly Parton udfolde sit englepotentiale

Spionforfatter John le Carré og filminstruktør Kim Ki-duk har forladt os, Beyoncés og Jay Z’s otteårige datter, Blue Ivy Carter er nomineret til en grammy, mens den plagsomme corona får et tiltrængt spark i synet. Det og meget mere har optaget kulturredaktionen i denne uge
Countrystjernen Dolly Parton er englen i ny Netflix-serie.

Countrystjernen Dolly Parton er englen i ny Netflix-serie.

Netflix

Kultur
18. december 2020

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Kunstakademiets ledelse er oppe i luften

Lone Nikolajsen

Alle kan blive enige om, at det ikke kører specielt glat for Det Kongelige Danske Kunstakademi i København p.t. Færre kan blive enige om, hvad der præcis er problemet, og hvad løsningen skal være. Det er omtrent, hvad man kan udlede af den måneder lange ledelseskrise, der for nylig kulminerede med, at Kunstakademiets rektor Kirsten Langkilde gik af. Hun og kulturministeren kunne ikke blive enige om, hvad der skulle stilles op.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her