Klumme
Læsetid: 3 min.

Min kur mod udrejselængsel er at fantasere om perfekt ferieplanlægning

Hvis du ikke kan finde en løsning på et uoverstigeligt problem, så kan du bare drømme dig til en. Det er kulturredaktør Katrine Hornstrup Ydes bedste løsning på akut udrejselængsel anno corona i denne 19. låge i vores selvhjælpspakke mod trælse tider
Hvis du ikke kan finde en løsning på et uoverstigeligt problem, så kan du bare drømme dig til en. Det er kulturredaktør Katrine Hornstrup Ydes bedste løsning på akut udrejselængsel anno corona i denne 19. låge i vores selvhjælpspakke mod trælse tider

Dalva Skov

Kultur
19. december 2020

Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree

I travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something

– Eurythmics

Det er meget muligt en mellemlederskade, i hvert fald har jeg det sådan, at så snart der opstår et problem, begynder min hjerne at overarbejde på at finde på et quickfix. Dermed ikke sagt, at hjernecellernes febrilske vælten sig over hinanden materialiserer sig til en faktisk løsning, men en drøm kan også gøre det. Ad omveje kan det faktisk være lidt af en løsning i sig selv.

For eksempel reproducerer mig og mine venner sig flittigt her i trediverne. Det betyder, at søvnfrarøvede nætter og måneder og desperate zombietilværelser under barsler og tilbage på arbejde med baseballbolde som øjne går på turnus.

Til det har jeg fundet den løsning, at nogen med det samme skal lave en app. Med den app kan de mindst underskudsramte af os med et swipe overføre to til fem timer af vores overskydende/ikke-livsnødvendige nattesøvn til den nødlidende.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Tredje ansættelsessamtale på et år:
Jeg ved nu, at man skal virke ombevisende vinder agtig. Ingen svagheder, ingen følelser, professionalisme, professionalisme. Langt, rigtig langt fra dem, jeg skal arbejde med. Men det afgørende er, når man sér at han var over 50