Klumme
Læsetid: 3 min.

Når jeg er træt af lockdown, spejler jeg mig i et glas »semibeskidt vidunderbojo«

Savner du en dyr bytur? Køb vin, og lad din personlige gæring begynde. Dette er femtende låge i vores julekalenderhjælpepakke mod mørket
Savner du en dyr bytur? Køb vin, og lad din personlige gæring begynde. Dette er femtende låge i vores julekalenderhjælpepakke mod mørket

Dalva Skov

Kultur
15. december 2020

»VIN UDEN PIS: Naturvin – sjask eller the shit?!«
– Gastromand

Den anden dag, da jeg så frem til endnu en lørdag aften hjemme og så many more to come, købte jeg og drak en vin, der hedder ’Bum Bum Cha’. Den havde farve som tranebærsaft, og butikken, der solgte mig den, beskrev den som »friskfyrhipsteri – det’ ungt, med job i Favør«.

Jeg har også for nylig drukket en »semibeskidt og fuldgod vidunderbojo #bællebojojuice«. For de uindviede: Vin fra Beaujolais hedder på hipstersk ’bojojuice’.

For jeg har fået mig et naturvinsabonnement, og med det lever jeg vist snart op til alle fordomme om at være en 30-årig journalist bosiddende på Vesterbro. Men det har også gjort mere. Det har nemlig vist sig: Naturvin er perfekt i en coronatid – især lockdown. Ikke fordi du skal drikke sorgerne væk, til det findes der langt mere effektive og langt billigere væsker, nej, fordi vi alle sammen i bund og grund er en naturvin, når vi er i lockdown.

Lad mig forklare. Først lidt om naturvin:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her