Klumme
Læsetid: 4 min.

Hvis du også har det svært med følelser, så prøv at google »cute baby animals«

Det var ikke før en hund, der var for tyk til at hoppe over et hegn, fik mig til at flæbe, at jeg indså, hvor lidt jeg egentlig var i kontakt med mine følelser. I Informations selvhjælpspakke, låge nummer 17, undersøger vi, om internettets dyrevideoer kan skærme os mod verdens håbløshed
Det var ikke før en hund, der var for tyk til at hoppe over et hegn, fik mig til at flæbe, at jeg indså, hvor lidt jeg egentlig var i kontakt med mine følelser. I Informations selvhjælpspakke, låge nummer 17, undersøger vi, om internettets dyrevideoer kan skærme os mod verdens håbløshed

Dalva Skov

Kultur
17. december 2020

»It’s so fluffy I’m gonna die« 

– En lille pige, der får en meget stor, plysset bamse i animationsfilmen ’Grusomme mig’

Jeg har aldrig helt forstået, hvorfor børn leger med dukker. Hvad er der egentlig spændende ved at hælde vand i en Babydolls mund og se det løbe ud mellem plastikbenene?

Nej, da jeg var lille, legede jeg med bamser. Sov med bunker af dem og var overbevist om, at de hver især havde et rigt indre liv. 

Nu har de søde bløde dyr så sneget sig ind i mit voksenliv. Ikke i form af tøjdyr, men i form af internettets slaraffenland af hunde- og dyrevideoer. 

Og jeg er simpelthen begyndt at græde over dem. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Thomas Østergaard

Den skal jeg lige have igen - du græd over at se en tyk hund hoppe over et hegn på internettet, og sluttede deraf at du var for LIDT i kontakt med dine følelser?