Quiz
Læsetid: 13 min.

Quiz: Hvor godt har du fulgt med i 2020?

Test dig selv og se, hvor godt du fulgte med i det herrens år 2020. Selvom meget ikke er, som det plejer i denne tid, har vi traditionen tro set tilbage på året der gik med intet mindre end 100 spørgsmål. Rigtig god fornøjelse!
Test dig selv og se, hvor godt du fulgte med i det herrens år 2020. Selvom meget ikke er, som det plejer i denne tid, har vi traditionen tro set tilbage på året der gik med intet mindre end 100 spørgsmål. Rigtig god fornøjelse!
Kultur
23. december 2020

Endelig sker det, vi er så mange, der har ventet på i månedsvis: 2020, det globalt mest katastrofale år i nyere tid, nærmer sig en afslutning. Normalt er julen en undskyldning for at stå af det travle ræs og nyde en rolig tid i familiens skød, men vi skal da ellers lige love for, at de fleste af os for længst er nået fra skødet til at sidde lårene af hinanden.

I det mindste har det givet os tid til at læse aviser, så her har vi samlet en række spørgsmål om 2020 – vi lover, at det kun er et mindretal af dem, der handler om den der virus, I ved nok – som vi håber kan bringe lidt harmløs leg ind i stuerne og måske minde os om alt det, 2020 også var. Glædelig jul fra Informations redaktion!

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

73/100

Tak for quizzen, men igen - lidt for mange sportsspørgsmål efter min smag..

Men meget mere quiz, det er nu MIN yndlingssport ;-)

Steffen Gliese, Flemming Berger, Maj-Britt Kent Hansen, Vibeke Hansen, Jan Rousseau Kelgren, John Hansen, Martin Rønnow Klarlund og Thomas Tanghus anbefalede denne kommentar

Det lakoniske svar fra Information: Det er da vist godt du holder avis- 50 rigtige absolut den bløde mellemvare :)

man skal læse noget mere....