Klumme
Læsetid: 3 min.

Hvis du regelmæssigt og uden skam luger ud i dem, du følger, kan Twitter faktisk gøre dig glad

I kampen mod dystre coronale tanker er journalist Rasmus Elmelund begyndt at bruge en masse energi på at følge og ikkefølge folk på Twitter. På den måde omdannes ’doomscrolling’ til kvalitetstid. Dette er låge nummer fire i årets julekalender, Informations selvhjælpspakke
I kampen mod dystre coronale tanker er journalist Rasmus Elmelund begyndt at bruge en masse energi på at følge og ikkefølge folk på Twitter. På den måde omdannes ’doomscrolling’ til kvalitetstid. Dette er låge nummer fire i årets julekalender, Informations selvhjælpspakke

Dalva Skov

Kultur
4. december 2020

»Internettet tilbyder enorme muligheder for udforskning og solidaritet. Dette er i sandhed godt. En gave fra Gud«

– Pave Frans, 2014

Jeg har 99 problemer, men sociale medier er ikke et. Tværtimod, faktisk, de hjælper lidt på nogle af de andre problemer, jeg har. Kedsomhed, for eksempel. En følelse af, at det mest betydningsfulde i mit liv er, hvor der er tilbud på bleer. Dystre coronale tanker. Den slags. 

I løbet af det år, der snart udrinder, har jeg til gengæld bemærket en tendens til, at folk er blevet mere og mere kritiske over for sociale medier. Tit nærmest kategorisk kritiske.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her