Note
Læsetid: 3 min.

Top-10: Her er 2020’s bedste danske album

Informations musikanmeldere giver dig her deres bud på de ti bedste album fra 2020 – og boblerne, der næsten nåede listen.
Gruppen Ganger giver mere plads til de kvindelige vokaler fra Ninna Lundberg og Mille Mejer Djernæs Christensens på deres nyeste album. De klæder hinanden harmonisk, og det virker både uhyre godt og helt på sin plads, skriver anmelder Louise Rosengreen.

Gruppen Ganger giver mere plads til de kvindelige vokaler fra Ninna Lundberg og Mille Mejer Djernæs Christensens på deres nyeste album. De klæder hinanden harmonisk, og det virker både uhyre godt og helt på sin plads, skriver anmelder Louise Rosengreen.

Sarah Hartvigsen Juncker

Kultur
15. december 2020

Det har på mange måder været et rædselsår for den danske musikscene. Men når vores anmeldere ser tilbage på året, der gik, er der også lyspunkter at finde. Vi har samlet deres bud på de ti bedste album fra 2020.

1. Sulka & Tue Track: ’Epoker’

Det er ikke hver dag, at dansk musik ser en teknisk dygtig kvindelig rapper ramme den rent og alligevel så begavet skrue sig uden om konventionerne. Men det kan og gør Sulka. I selskab med Malk de Koijns Tue Track ved knapperne har hun med albummet Epoker sat en ny standard for kompleks rap og marskandisersamplet groovekunst – på grænsen mellem drøm/erindring og virkelighed/nu.

Ralf Christensen

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her