Note
Læsetid: 4 min.

Den anden William Shakespeare er blevet coronavaccineret

Den 81-årige William Shakespeare blev som den anden brite forleden vaccineret mod corona. Det skete på et hospital i Coventry, blot 30 kilometer fra den første William Shakespeares fødeby Stratford-upon-Avon
81-årige William Shakespeare blev for nyligt vaccineret mod corona på Universitetshospitalet i Coventry.

81-årige William Shakespeare blev for nyligt vaccineret mod corona på Universitetshospitalet i Coventry.

Ritzau/Scanpix

Kultur
11. december 2020

Hver uge bringer forfatter Peter Adolphsen dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

ENGLAND

William Shakespeare coronavaccineret

Som måske bekendt har England som det første land godkendt en vaccine mod corona (den bændelormshæmoride), og medierne har selvfølgelig dækket uddelingen af de første vaccinedoser intenst. Og modtager af dosis nummer to var en 81-årig herre fra Warvickshire ved navn William Shakespeare. Ham den anden William Shakespeare skrev i øvrigt skuespillet King Lear, mens han var i karantæne. Og Universitetshospitalet i Coventry, hvor nålestikket blev givet, ligger i øvrigt kun godt 30 kilometer fra Stratford-upon-Avon. Helt i tidens ånd sprang diverse twitter-brugere over muligheden for lidt morskab med kommentarer som »faktisk var det Christopher Marlowe, som fik vaccinen, men Shakespeare tog al æren« og »If you prick us, do we not bleed?«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her