Klumme
Læsetid: 5 min.

I denne uge læste vi i ALT for damerne, at Helle Helle har haft en rekordstor nyre

Coronakrisen sætter sit præg på vores medieforbrug, der blandt andet afslører, at vi i foråret parkerede ungerne mere end normalt foran Ramasjang, og på kunstverdenen, som Charlottenborg nu vil give kunstigt åndedræt med ’Lav dit eget kunstværk’. Og så var det ugen, hvor man kunne læse Helle Helle-afsløringer i ALT for damerne
Kritikerhyldest og interviews en masse: Intet nyt under solen i forbindelse med Helle Helles nye roman Bob. Og dog. For i ALT for damerne kommer en anden slags sveske på disken: En utroligt stor nyre.

Kritikerhyldest og interviews en masse: Intet nyt under solen i forbindelse med Helle Helles nye roman Bob. Og dog. For i ALT for damerne kommer en anden slags sveske på disken: En utroligt stor nyre.

Emilie Lærke Henriksen

Kultur
15. januar 2021

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Gud bevare flow-tv

I næste uge kommer DR’s årlige rapport, hvor medieforskere tegner og fortæller om udviklingen i danskernes medieforbrug og -vaner. Og i år – og ikke mindst under forårets nedlukning – er tallene helt anderledes, end de plejer, kan DR allerede nu afsløre. For eksempel brugte vi MEGET mere tid foran den gode gamle fjernsynsskærm end de foregående år. Således så 3,3 millioner (!) danskere Dronningens tale direkte den 17. marts 2020.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her