Lyd
Læsetid: 5 min.

Podcastanbefalinger fra fem mennesker, der arbejder med podcasts

Med mere end 43 millioner tilgængelige podcastepisoder på verdensplan kan det synes uoverskueligt at vælge. Derfor kommer fem lydelskende eksperter her med deres bud på, hvad de synes, du bør kaste dig over
Med mere end 43 millioner tilgængelige podcastepisoder på verdensplan kan det synes uoverskueligt at vælge. Derfor kommer fem lydelskende eksperter her med deres bud på, hvad de synes, du bør kaste dig over

Mia Mottelson

Kultur
17. februar 2021

Podcastmarkedet er i imponerende udvikling, og der findes efterhånden ikke det emne, som en eller anden ihærdig lydentusiast ikke har forsøgt at lave en podcast omkring. Podcastudbuddet består både af fotolektioner, madlavningssessioner og dybdeborende kærlighedstips. Du kan få dramafortællinger, meditationsøvelser og armbøjningsguides, og selv om frasen ’jo mere jo bedre‘ ofte er sand, kan det synes uoverskueligt at lukke op for podcastkartotekets ubegrænsede muligheder.

Derfor har Information samlet en lille anbefalingsguide, hvor nogle af tidens mest kyndige podcasteksperter giver deres bud på, hvad du skal fylde dine øregange med.

Mia Lindgren

Professor og dekan ved Swinburne University, hvor hun underviser i podcasts, og redaktør på Radio Journal

’Goodbye to all this’, BBC

En memoir i 12 afsnit af den australske radiojournalist Sophie Townsend, der handler om at miste sin partner til kræft. Historien tager udgangspunkt i, hvordan sorg kan ændre form i løbet af livet, og er meget smuk, trist og overbevisende at lytte til.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her