Baggrund
Læsetid: 7 min.

»Glostrupgrå« og andre nye bidrag til Glostrup-fejden

Glostrup-fejden vil ingen ende tage. Vi bliver ved med at modtage reaktioner i form af nye digte om Glostrup skrevet af folk, der enten kommer fra eller nu bor i Glostrup. Her er et udvalg af dem, vi har modtaget i den forgangne uge
Kultur
12. marts 2021
Boligkompleks i Glostrup.

Boligkompleks i Glostrup.

Anders Rye Skjoldjensen

Der har de seneste mange uger i Information været en digtfejde i gang med omdrejningspunkt i den københavnske Vestegnskommune Glostrup.

De følgende digte er en reaktion på striden, der startede med Henrik Nordbrandts digt »Glostrup«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Søren Kristensen

Glostrup og Vollsmose lider, ligesom en lang række andre lokationer, begge under deres navnes negative konnotationer. Voll udtales jo vold og det er ikke særligt pænt at glo. Jeg har for længst foreslået at Vollsmose skifter navn til Fredsmose og for Glostrups vedkommende kunne var det måske værd at overveje Kiggestrup - har chedket, ingen af dem er optaget.