Klumme
Læsetid: 4 min.

18-årig rapper slår OnlyFans-rekord, og danskernes Netflix-yndlingsfilm er ikke særlig god

Den 18-årige rapper Bhad Bhabie tjener en million i timen på OnlyFans, et dataanalysefirma løfter sløret for danskernes yndlingsfilm på Netflix, og så er der en ny mulighed for musikfestival til sommer. Det er lidt af ugen ud ifølge os
I løbet af de første seks timer, Bhad Bharbi havde en profil på OnlyFans, tjente hun over seks millioner kroner.

I løbet af de første seks timer, Bhad Bharbi havde en profil på OnlyFans, tjente hun over seks millioner kroner.

Anthony Longstaff

Kultur
9. april 2021

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Håbets ryttere

Der er nok mange, der går rundt i aprilsneen og drømmer om sommer og festival. Nu er der håb! Mens de etablerede festivaler venter på retningslinjer for sommeren, som efter planen skal foreligge midt i april, har de fået en ny konkurrent. ØreSound er navnet, og som festivalens pressechef, Jonas Nybro, forleden udtalte til Gaffa, så bliver musikken mainstream og klimaaftrykket neutralt. Første og indtil videre eneste navn, der skal underholde de 30.000 mulige gæster, er EDM-musikeren MORTEN, også kendt som Morten Breum. Festivalen skal løbe af stablen fra 12.-14. august med hjælp fra coronapas og kviktest. Hvis en festival med 30.000 gæster er mulig i august, hvad kan så ikke lade sig gøre? Det lyder næsten for godt til at være sandt.

Johann Sten Nielsen

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her