Foto
Læsetid: 6 min.

Fotograferne anbefaler: Her de bedste bøger og podcast til at suge dig ind fotografiets verden

Du er vant til at forholde dig til tekst. Måske kan du blive bedre til at læse et foto. Vores fotoredaktør, Sigrid Nygaard, og fotograf Tobias Nicolai guider dig gennem den vildtvoksende urskov af fotobøger, fagbøger og podcasts om fotografi
Du er vant til at forholde dig til tekst. Måske kan du blive bedre til at læse et foto. Vores fotoredaktør, Sigrid Nygaard, og fotograf Tobias Nicolai guider dig gennem den vildtvoksende urskov af fotobøger, fagbøger og podcasts om fotografi
Kultur
7. maj 2021

Hver uge udgives der mindst en håndfuld hundedyre fotobøger. Her peger fotoredaktør Sigrid Nygaard og fotograf Tobias Nicolai på fem dybt forskellige og på hver deres måde dybt originale værker, der åbner nye verdener. Scroll længere ned for at få anbefalinger til de bedste fagbøger og podcasts om fotografi.

Christopher Anderson: ’Son’ (2013)

Anderson blev først kendt som konfliktfotograf. Han hoppede blandt andet om bord på en flygtningebåd fra Haiti til USA, og han har fotograferet i Venezuela, Afghanistan, Irak og Palæstina. Men så fik han en søn og begyndte at fotografere sin hverdag i stedet. Han skyder altid i det sene og det tidlige lys, og han laver nogle meget smukke billeder. Hvis du også synes, det er sjovt at fotografere din familie og hverdagen, vil du elske hans fotobog. (Christopher Anderson bor selvfølgelig utroligt lækkert i New York City og har en smuk kone og en smuk hverdag.)

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her