Interview
Læsetid: 11 min.

Camilla og Martha fra ’Alene i vildmarken’: Det var blevet en kort tur, hvis vi havde været helt alene

Ægteparret Camilla Varming Nielsen og Martha Marie Jensen var årets stjerner i DR’s realityprogram ’Alene i vildmarken’, kendt for at drikke tis, men vigtigere: for at holde hinanden med godt selskab og give hinanden fred. Det er Information taget til Fyn for at blive klogere på
Ceremonier af forskellig art er en vigtig del af livet for Camilla Varming Nielsen og Martha Marie Jensen. Det kan være en måde at opnå jordforbindelse på eller at markere en intention eller et ønske. Her ofrer de ved husalteret og gør på den måde noget ud af deres taknemmelighed for deres hjem.

Ceremonier af forskellig art er en vigtig del af livet for Camilla Varming Nielsen og Martha Marie Jensen. Det kan være en måde at opnå jordforbindelse på eller at markere en intention eller et ønske. Her ofrer de ved husalteret og gør på den måde noget ud af deres taknemmelighed for deres hjem.

Kultur
4. maj 2021

Camilla Varming Nielsen og Martha Marie Jensen nåede kun at få »gjort ’energetisk’ nogenlunde rent« i det stråtækte bindingsværkshus fra 1775, de lige havde overtaget, inden de i begyndelsen af efteråret 2020 rejste fra Sydfyn til Nordnorge for at deltage i femte sæson af DR’s realityprogram om overlevelse Alene i vildmarken. Vi sidder i de 32-årige ægtefællers lavloftede stue, hvor alting nu er på plads, selv om deres sorte kat Lucy bliver ved med at prøve at skubbe forskellige krystaller ned fra vindueskarme og hylder.

Den ’energetiske’ rengøring bestod blandt andet i at gå rundt i huset med en form for røgelse og en syngeskål af den slags, man bruger til at lave beroligende lyde i forbindelse med meditation, mærke efter, hvad der før har fundet sted der, og kramme væggene. For Martha og Camilla er det en fuldstændig naturlig del af livet og hverdagen, at man kan komme i kontakt med diverse energier på tværs af tid og sted, og at alting i en vis forstand er besjælet og har et højere formål.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Margit Johansen

Det var de forkerte - cykeldrengene der vandt årets tosomhed i vildmarken. Det skulle have været de to gifte piger der vandt - selvom de trykkede først på hjem-knappen - eller måske netop derfor!? En enkelt kommentar: optur at der er folk der kan rejse i vildmarken uden de dyre udendørs mærkevare tøj og udstyr.

Katrine Damm, Eva Schwanenflügel og Steen Sommer anbefalede denne kommentar
jens peter hansen

Begge hold, cykeldrengene og de to kvinder vandt på deres udholdenhed, ukuelighed, humor og opfindsomhed.

Katrine Damm, David Zennaro og Anna Louise Finck-Heidemann anbefalede denne kommentar
Steen Sommer

Fede typer de to livsfulde gifte piger.
Gad godt ha set, hvis de der guidekugler havde sagt + 28 dage mere . .
Men flere gode typer. Tumbs up

jens christian jacobsen

'Alene i vildmarken?' Hvad er det? Og hvorfor det?

Katrine Damm

I min verden hedder det altså ' Halløj i ødemarken ' ;-)

Men jeg synes altså også at de to kvinder var skønne og omsorgsfulde - over for hinanden - og for Moder Jord :-)

ingemaje lange, Estermarie Mandelquist og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
jens peter hansen

Omsorgsfulde det var drengene fandme også!!

Katrine Damm

Det har du da ret i jens peter hansen, drengene var fandme også rigtig søde!! ;)

En fortrydelsesret på et par måneder efter at have trykket på 'hjem-knappen' ville give konkurrencen en helt ny dynamik: "Okay boys, aflever prisen, tilbage til Norge! Pigerne har fortrudt, har skiftet trusser og er klar til kamp igen."