Ugen på kulturgangen
Læsetid: 4 min.

Mens verden genåbner, og vi ser frem til Riget III, lukker Ellen DeGeneres’ talkshow

Verden åbner igen med alt fra feministiske debatfestivaler til internationale sangkonkurrencer, genopståede tv-serier og lalleglade EM-numre. Den chikanebeskyldte tv-vært Ellen DeGeneres går imod strømmen og lukker sit talkshow helt ned, mens Lars von Trier åbner portene til Riget på ny
Ghita Nørby vender tilbage i rollen som narkoselægen Rigmor Mortensen i Lars von Triers ’Riget Exodus’.

Ghita Nørby vender tilbage i rollen som narkoselægen Rigmor Mortensen i Lars von Triers ’Riget Exodus’.

Henrik Ohsten

Kultur
21. maj 2021

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Trier er klar til endnu en indlæggelse på ’Riget’

Jo, den er god nok. I 2022, 25 år efter at anden sæson af Lars von Trier og Niels Vørsels spøgelsesserie Riget kunne ses på danske tv-skærme, vender det hjemsøgte rigshospital og dets ’beboere’ tilbage i en tredje sæson: Riget Exodus.

Og selv om flere af skuespillerne fra de to første sæsoner ikke længere er iblandt os – Ernst-Hugo Järegård, Holger Juul Hansen og Jens Okking – så vender andre vigtige skuespillere og figurer tilbage, ikke mindst Ghita Nørby, Peter Mygind og Søren Pilmark. Og de får godt selskab af blandt andre Nicolas Bro og Bodil Jørgensen, der spiller søvngængeren Karen, som opdager, at det onde igen har rodfæstet sig på hospitalet, og forsøger at gøre noget ved det.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Louise Hansen

Jeg ser ikke frem til Riget 3. Hvem gør egentlig?

Jimmy Hansen

Louise, jeg gør. Men kommer til at savne Hugo, Holger og Jens

Jens Christensen

Jeg ser bestemt også frem til Riget 3.

Hvorfor overhovedet den slags negative kommentarer?

Mads Aagaard

Fordummende negative kommentarar der udelukkende baserer sig på, at man antager alle andre har samme snævre interesser som en selv, og som på ingen måde fordrer en saglig debat hører hjemme på facebook Louise Hansen.

Katrine Damm

Nå da, Bono og The Edge - så fik I dén!

Mht Eurovision Song Contest så ser jeg skam frem til det - så er det snart overstået, men det er såmænd bare, hvad jeg synes... ;)