Kommentar
Læsetid: 2 min.

Vend stærkere og mere dedikeret tilbage til kulturlivet

Kulturens fælles rum for fordybelse var væk for en stund. Alle, der inderligt har savnet dem, har en forpligtelse over for dem nu
Corona-nedlukningen af kulturinstitutionerne får kulturredaktøren til at tænke på superskurken Thanos fra ’Avengers’.

Corona-nedlukningen af kulturinstitutionerne får kulturredaktøren til at tænke på superskurken Thanos fra ’Avengers’.

Marvel Studios

Kultur
7. maj 2021

SÅ blev det weekend, og der skal regndanses! For spillestederne, koncertsalene, biograferne og teatrene genåbner, og museerne er jo også åbnet igen, og værtshusene, restauranterne og cafeerne er åbne, og heri kan vi samles, nu uden forhåndsbooking, og snakke hovederne af hinanden om alle disse nye sanseindtryk og pirrende forvirringer, som fælles kunstoplevelser igen kan give os og samle os omkring.

Kulturredaktøroplevelsen af nedlukningen af alle kulturinstitutioner sidste forår mindede mig – dramatisk som jeg kan være – om den eksistentielt gruopvækkende slutning på superhelteblockbusteren Avengers: Infinity War.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her