Ugen på kulturgangen
Læsetid: 4 min.

#MeToo-dokumentar vil ikke dø, Roskilde holder Summer Days, og Liam Scarletts død efterforskes

Statue af britisk slavehandler ryger på museum, og elever på filmhøjskole har fået nok af ledelsen. Kulturredaktionen ser tilbage på ugen, der gik
Heller ikke Politiken endte med at bringe TV2's skrottede #MeToo-dokumentar. Nu får den måske et liv hos DK4 og Discovery+.

Heller ikke Politiken endte med at bringe TV2's skrottede #MeToo-dokumentar. Nu får den måske et liv hos DK4 og Discovery+.

Ida Guldbæk Arentsen

Kultur
4. juni 2021

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Dokumentaren, der ikke vil dø

Kan I huske farcen om TV 2’s dokumentar om #MeToo på arbejdspladser? Den, der blev skrottet i januar, fordi det ifølge daværende nyhedschef Jacob Kwon i researchfasen kom frem, at den handlede alt for meget om TV 2.

Først kritiserede en lang række TV 2-ansatte beslutningen, og så gik Kwon i Presselogen og sagde, at han håbede, at andre medier ville bringe historierne frem. Siden fortalte Politiken, at nu havde de sammen med Impact TV overtaget researchen, men efter nogle måneder meddelte chefredaktør Christian Jensen, at også de havde droppet projektet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her