EM i fodbold
Læsetid: 5 min.

Schmeichel, Ronaldo og min veninde Bodil har fået EM til handle om andet end bare fodbold

Det er hviledag i et indtil videre ret så emotionelt og begivenhedsrigt EM. Selv om fodbold handler om fællesskab, og denne her slutrunde i særdeleshed har pointeret lige præcis det vidunderlige faktum, så er der nogle individer, som foreløbigt har gjort sig heldigt og uheldigt bemærket
Ronaldo ville have folk til at drikke vand og fik Coca Colas markedsværdi til at falde med adskillige milliarder kroner efter pressekonference.

Ronaldo ville have folk til at drikke vand og fik Coca Colas markedsværdi til at falde med adskillige milliarder kroner efter pressekonference.

Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix

Kultur
25. juni 2021

Lørdag spilles den første ottendedelsfinalen efter en særdeles begivenhedsrig EM-slutrunde. Information bruger pusterummet til at samle op på de individer, der på forskellige vis har mindet os om, at EM også denne gang handler om mere end bare fodbold.

Peter Schmeichel

Der er grobund for sund skepsis, når DR hiver tidligere fodboldspillere ind som eksperter – af den årsag at de nok er kendte og folkekære ansigter, men det er bare ikke det samme som at have talegaverne i orden og have øvet sig på at beskrive situationer, så de bliver relevante og forståelige for os derude foran skærmen.

Peter Schmeichel har hyppigt været anvendt som fodboldkommentator af både danske og udenlandske medier.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her