Em i fodbold
Læsetid: 5 min.

Uden Ibrahimović og Ramos vil der mangle ‘Big Dick Energy’ på banen mellem Spanien og Sverige

Når Sverige og Spanien løber på banen mandag aften, mangler to af de mest rutinerede koryfæer, og de har en stor og vedvarende 'Big Dick Energy' til fælles. Det er selvfølgelig Zlatan Ibrahimović og Sergio Ramos
Det forlyder, at Zlatan Ibrahimovićs knæ er så enestående, at læger har bedt om at få lov at forske i dem, når han engang er færdig med fodbold.

Det forlyder, at Zlatan Ibrahimovićs knæ er så enestående, at læger har bedt om at få lov at forske i dem, når han engang er færdig med fodbold.

Marco Bertorello

Kultur
14. juni 2021

Nogle gange kan dem, der mangler, synes vigtigere end dem, der rent faktisk er til stede. Det familiemedlem, man i årets løb har mistet, er det allermest nærværende juleaften, hvor vedkommende for første gang ikke er der. Det er lidt sådan, jeg har det med Zlatan Ibrahimović og Sergio Ramos til det her EM og til den her specifikke kamp mellem Sverige og Spanien.

Zlatan pensionerede ellers sig selv fra det svenske landshold for fem år siden, lige indtil han i det tidlige forår i år annoncerede sin tilbagekomst. »Guds tilbagekomst« stod der på hans Instagram. Det er jo det, der er med Zlatan: han er en rigtig god fodboldspiller, formidabel, hvis man tænker på, at han bliver 40 år (!) til oktober, og vi vil jo alle sammen gerne have ham med til en slutrunde, for så er underholdningen sikret.

Desværre har en knæskade sat en stopper for den her givetvis allersidste slutrunde for ham i nationaldragten, og det værste er, at Zlatan faktisk skulle have intet mindre end guddommelige knæ. Det forlyder, at hans knæ er enestående, af den anden verden, ja, og lægerne har bedt om at få lov at forske i dem, når han engang er færdig med fodbold.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Nu skraber det sgu bunden: tissemandsenergien, ha.

jens christian jacobsen

Det er meget få forundt at skrive begavet om sport. 'Stiv p.. og håret tilbage' som der engang stod på supportertrøjer i en kendt Storkøbenhavns klub. Nok der journalisten har været i lære.

Louise Hansen

Kunne man forestille sig en kvindelig fodboldspiller blive omtalt på så nedladende vis? "Tissemandsenergi"? Hvad ville det blive oversat til? Kussekraft? Pussy power?

Cathrine Lundager bør nok se sig selv i spejlet, før hun ødelægger sig selv.

Gert Hansen og jens christian jacobsen anbefalede denne kommentar
Lise Lotte Rahbek

Tissemandsenergi.. aj, hva? Til at tisse langt, på tværs eller bare ud over det hele.
Men fint clickbait - trick.
Det kunne være EB.

Jeg vil hellere se camping på dk4 end se Sverige sparke fodbold, det er 11 kamelpikke i eget straffesparkfelt i ca.87 minutter.

Flemming Olsen

Har den pågældende xxx energi ikke været væk fra det danske landshold siden slutningen af forrige århundrede?

Carsten Nørgaard

Ingen: …

Absolut ingen: …

Information: ”Tissemandsenergi!”, ”en stor og vedvarende til fælles!”

Tror lige, det er nok fordansket Reddit/Discord for denne omgang.

Daniel Joelsen

Ha ha

Sjov, men lidt for konstrueret artikel. Og husk d i sværd. Uden er det som flæskesvær.
Men pyt.
Til gengæld ikke pyt til de bornerte krænkelsesparate , der brokker sig her.

Og kampen endte 0-0. Stor præstation af Sverige - med nosser.