Vi er vilde med
Læsetid: 4 min.

Ugens anbefalinger: Podcasts fra Mellemøsten og Nina Beiers pastelfarvede toiletkummekunst

Lyt til historier, du ikke kendte til, fra Mellemøsten hos ’Kerning Cultures’, tænk over bidetets kunstneriske potentiale, og bevidn, at det er lykkedes en komiker at lave et godt coronacomedyshow
Nina Beier har vendt badeværelsesobjekter på den forkerte led, sat dem på gulvet og stukket nævestore, brune cigarer ind i afløbshullerne. Og det er genialt.

Nina Beier har vendt badeværelsesobjekter på den forkerte led, sat dem på gulvet og stukket nævestore, brune cigarer ind i afløbshullerne. Og det er genialt.

Malle Madsen

Kultur
11. juni 2021

Der findes så mange spændende kulturoplevelser derude. Hver uge anbefaler Informations kulturskribenter noget af det, som de synes, flere burde kende til.
 

Amatørernes kærlighed til fodbold og til Danmark

Sportsdokumentarfilm: ’Vikarlandsholdet’ er instrueret af Janus Køster-Rasmussen og kan ses på dr.dk

Lørdag spiller Danmarks herrelandshold i fodbold som bekendt første EM-kamp. Men faktisk kunne vi meget vel slet ikke have fået lov til at deltage i løjerne. I 2018 lå landsholdet nemlig i faglig konflikt med DBU om spillernes løn og vilkår, og for at lægge pres på DBU truede de med ikke at møde op til en venskabskamp mod Slovakiet. Konsekvensen af et afbud kunne blive udelukkelse fra EM. Som nogle læsere vil huske, blev et såkaldt ’vikarlandshold’ på ingen tid sammensat. De blev kaldt »usolidariske skruebrækkere«, men tog af sted og leverede en overraskende hæderlig indsats og et 0-3-nederlag.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

ingemaje lange

endnu en dybt inspirerende tekst fra dig i dagens avis. Tak.