Ugen på kulturgangen
Læsetid: 5 min.

LGBT+-segmentet har fået endnu en tegneseriefigur at spejle sig i

Mens Batmans Robin springer ud, har Sønderjylland fået sin egen kryptovaluta, og Bob Dylan er blevet anklaget for at have begået overgreb på en 12-årig pige i 1965. Disse emner er formentlig fortid i afghanske medier, selv om Taleban lover pressefrihed
De havde fat i noget til Copenhagen Pride i 2013. I hvert fald lader det nu til, at Batmans sidekick, Robin, er sprunget ud som biseksuel, selv om der ikke – i første omgang – er tale om en flagermusromance.

De havde fat i noget til Copenhagen Pride i 2013. I hvert fald lader det nu til, at Batmans sidekick, Robin, er sprunget ud som biseksuel, selv om der ikke – i første omgang – er tale om en flagermusromance.

Christian Liliendahl

Kultur
20. august 2021

Batmans Robin springer ud
Ritzau Scanpix

LGBT+-segmentet har nu endnu en tegneseriefigur at spejle sig i. Batmans sidekick, Robin, sprang ifølge CNN ud som biseksuel i seneste udgave af Batman-tegneserien og skriver sig ind i en tendens, hvor de to tegneseriegiganter DC og Marvel med årene har skrevet et mere diverst seksuelt spektrum ind i sine fortællinger. Begge firmaer udgav i år antologier med queer- og transkarakterer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Måske Inf også trænge til en smule Taliban-censur, så spaltepladsen bruges til andet end Britney Spears, US-senatorers helbredstilstand og anden kendis-gossip.