Ugen på kulturgangen
Læsetid: 5 min.

I denne uge vælter folk i biografen til ’Ternet Ninja 2’, og Angelina Jolie vælter Instagram

Angelina Jolie har delt et brev fra en afghansk pige på sin Instragram-profil og slår rekord. Et andet barn anvendt af berømtheder, nemlig babyen fra Nirvanas ikoniske ’Nevermind’-pladecover, lægger nu som voksen sag an mod bandet for børnepornografi. En anden rekord skulle angiveligt være slået af ’Ternet Ninja 2’. Eller hvad? Kulturredaktionen undersøger
Biografgængerne elsker ’Ternet Ninja 2’, men højere end de elskede ’De Røde Heste’?

Biografgængerne elsker ’Ternet Ninja 2’, men højere end de elskede ’De Røde Heste’?

Nordisk Film

Kultur
27. august 2021

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.
 

’Ternet Ninja 2’ trækker mennesker i biografen

246.684. Så mange billetter solgte Anders Matthesens animerede Ternet Ninja 2 i biografen i løbet af sin premiereweekend, inkl. forpremierer. Det er endnu bedre end den første film, og i en pressemeddelelse erklærer Nordisk Film frisk, at det »er den klart største premiereweekend for en dansk film til dato«. Spørgsmålet er dog, om ikke en tidlig Olsen Banden-film eller De røde heste fra 1950 kan slå det. Sidstnævnte solgte ikke færre end to millioner billetter og regnes for at være den bedst sælgende danske film nogensinde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her