Ugen på kulturgangen
Læsetid: 4 min.

Krammebranchen er på fremmarch og DR varsler mere nørdet kultur

Cuddle Place i Rom tilbyder en halv times krammeri for 60 euro, de nominerede til Storbritanniens Turnerpris er i år alle kunstnergrupper, og så er der islandsk satire og grønlandsk uafhængighedstrang på Nordatlantens Brygge i København
Cuddle Place i Rom tilbyder en halv times krammeri for 60 euro, de nominerede til Storbritanniens Turnerpris er i år alle kunstnergrupper, og så er der islandsk satire og grønlandsk uafhængighedstrang på Nordatlantens Brygge i København

Mia Mottelson

Kultur
1. oktober 2021

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Krammebranchen vinder frem i Italien

COVID-19 har lært italienerne, at fysisk kontakt ikke må tages for givet. Men virussens konstante og hårde indflydelse på det italienske samfund har bevirket, at det ikke nødvendigvis virker naturligt at give kollegaen et kærligt klap på skulderen eller vennerne et kram. Derfor er der åbnet en række ’krammebutikker’ rundt omkring i landet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her