Radio Information
Læsetid: 1 min.

Podcast: Den tyske valggyyyyyyyyser

Hvem bliver Tysklands næste kansler? I denne udgave af Radio Information skal vi rundt om det tyske valg med Mathias Irminger Sonne. Og et smut forbi den menneskelige hjerne. Og endda lidt ros til Kina
Hvem bliver Tysklands næste kansler? I denne udgave af Radio Information skal vi rundt om det tyske valg med Mathias Irminger Sonne. Og et smut forbi den menneskelige hjerne. Og endda lidt ros til Kina
Kultur
24. september 2021

Alt er stadig neglebidende åbent op til det tyske valg på søndag: Merkels CDU/CSU er kun få procentpoint fra SPD, og søsterpartierne kan stadig nå at overhale socialdemokraterne og skabe et »sort mirakel« lige før målstregen.

Sådan skriver Berlin-korrespondent Mathias Irminger Sonne og derfor skal Radio Information jo naturligvis give den fuld valggas her i den sidste episode inden vores store naboland skal træffe en beslutning, der potentielt kan få enorm betydning – ikke mindst for den grønne omstilling i Europa. Lyt med og få perspektiverne og et par portrætter af de to (ikke særlig sprælske) mænd, det nu står imellem.

Men I skal heller ikke snydes for at blive mindet om noget af det bedste ,der lige for tiden kan læses i en dansk avis, nemlig serien »Vi fortæller naturvidenskaben forfra«, der nu er nået til et af de største mysterier: Den menneskelige hjerne. Mikkel Vuorela kommer i studiet og fortæller.

Og så er Rune Lykkeberg her også til en opper. Den gang over, hvad han måske mener er den vigtigste historie i år. Ooooog så siger jeg ikke mere. Du må bare lytte med!

Podcast

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Michael Slotsted

Man kan altid lave lidt sjov med udtalen. I denne sammenhæng er der - må man forstå - ikke tale om en gyser, men en gyyyyyser.

Det er altid lidt sjovt, ikke? Til det rammer en lige i røven med en ægte katastrofe, og floderne for alvor strømmer over og skyller huse og liv væk.

Fuck you.