Klumme
Læsetid: 4 min.

Portugisisk vin eller spansk naziserie? Nej tak, jeg tager med Netflix til Indien

I jagten på andet at se end amerikanske film og serier har filmredaktøren vendt sig mod et af verdens største og mest komplekse filmlande, Indien. Og tre kulørte kriminalfilm har allerede gjort ham klogere på det indiske samfund
Kultur
29. september 2021
I jagten på andet at se end amerikanske film og serier har filmredaktøren vendt sig mod et af verdens største og mest komplekse filmlande, Indien. Og tre kulørte kriminalfilm har allerede gjort ham klogere på det indiske samfund

Jesse Jacob

Som et eksperiment holder Information fire ugers pause fra at skrive om amerikansk kultur. Læs mere her eller i bunden af artiklen.

En af de gode ting ved at annoncere, at man i en hel måned forsager amerikansk kultur, er, at både læsere og sociale medier kommer én til undsætning med forslag til, hvad man kan se og høre i stedet. Jeg har sjældent fået så mange læsermails og er blevet anbefalet alt fra portugisisk fado-musik og vin til slovenske og svenske film og en spansk tv-serie, Jaguar, om nazijægere (den kan ses på Netflix).

Jeg valgte dog at gå i en anden retning.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Jens Thaarup Nyberg

Når vi nu er i Indien, så mød også Delhi Crime og Sacred Games ( Netflix ).