Vi er vilde med ...
Læsetid: 5 min.

Ugens anbefalinger: Ikkeamerikansk radio, meditation med Shakespeare og den gale professor

Vil du gerne lære at lytte til musik fra andre end engelsktalende lande, men har svært ved at finde ud af, hvor du skal starte: Vi ved det! Og når du har fået rystet din verdensmusikopfattelse lidt, kan du eventuelt slappe af med lidt filosofisk meditation
Vil du gerne lære at lytte til musik fra andre end engelsktalende lande, men har svært ved at finde ud af, hvor du skal starte: Vi ved det! Og når du har fået rystet din verdensmusikopfattelse lidt, kan du eventuelt slappe af med lidt filosofisk meditation

Jesse Jacob

Kultur
1. oktober 2021

Der findes så mange spændende kulturoplevelser derude. Hver uge anbefaler Informations kulturskribenter noget af det, som de synes, flere burde kende til.

Et jukeboxlandkort til opdagelsesrejser i tid og sted

Download Radioooo som app, eller lyt fra https://radiooooo.com/

En måned dedikeret ikkeamerikansk kultur kræver ikkeamerikansk musik, og ingen dims, jeg er stødt på, er så fiks til at stille det behov som tids- og steds- og genrerejsemaskinen Radioooo: en (gratis) app og hjemmeside, der er udformet som et kort over alle verdens lande.

Klik på et hvilket som helst land, vælg så et årti mellem 1900 og nu, og vælg så en af følgende genrer: ’slow’, ’fast’ og ’weird’ – og vupti! Ud strømmer musik, du helt klart aldrig nogensinde har hørt før. Betalende medlemmer af tjenesten kan selv fylde nyt på.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her