Klumme
Læsetid: 5 min.

En stor og mangfoldig filmsamling hjælper, når man ikke må se amerikanske film

Og det minder filmredaktøren om dengang, hvor så meget ikke bare var tilgængeligt via internettet og et klik på en knap
Kultur
7. oktober 2021
Og det minder filmredaktøren om dengang, hvor så meget ikke bare var tilgængeligt via internettet og et klik på en knap

Jesse Jacob

Som et eksperiment holder Information fire ugers pause fra at skrive om amerikansk kultur. Læs mere her eller i bunden af artiklen.

Jeg har cirka 4.500 film derhjemme på fysiske medier: LaserDisc, dvd og Blu-ray. Det har jeg, fordi jeg er samler om en hals, og det giver mig stor fornøjelse og tilfredsstillelse at være omgivet af film, bøger, tegneserier og LEGO. Jeg har det også, fordi jeg ikke stoler tilstrækkeligt på, at streamingtjenesterne til alle tider har det, jeg har brug for – især ikke, når det kommer til mit arbejde.

Når jeg mangler noget i min samling, køber jeg det på dvd eller Blu-ray – mit seneste indkøb var alle film af amerikanske Paul Thomas Anderson – og på den måde sørger jeg for at vedligeholde og udvide et bibliotek af film, som jeg ofte har brug for, når jeg skal skrive en anmeldelse, et portræt eller lave et interview.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her