Feature
Læsetid: 14 min.

Først var R8dio en fiktiv radiokanal i en satirepodcast. Nu skal den være en regulær kanal

Satirepodcasten ’Undskyld vi roder’ om den fiktive radiostation R8dio er på halvandet år blevet en stor succes. Tidligere på efteråret blev der lanceret en app, hvor man kan høre R8dios forskellige programmer. Men det stopper ikke der. Drømmen er, at R8dio skal udvikle sig til en vaskeægte taleradiokanal. Information har mødt Brian Lykke og Kasper Nielsen, der står bag projektet
Skuespillerne Kasper Nielsen og Brian Lykke har hovedrollerne i podcasten ’R8dio – Undskyld vi roder’.

Skuespillerne Kasper Nielsen og Brian Lykke har hovedrollerne i podcasten ’R8dio – Undskyld vi roder’.

Sigrid Nygaard/Arkivfoto

Kultur
19. november 2021

»Den forkromede plan er jo at lave en reel taleradio. Det er det helt klart.«

Komiker og skuespiller Brian Lykke sidder tilbagelænet med armene på ryglænet af en sofa i den store glasoverdækkede lobby på det mondæne Hotel Villa i København. Her skal han og og hans makker Kasper Nielsen, der sidder i sofaen overfor, samme aften være værter for reklamebranchens årlige prisuddeling, Rambukprisen. De skal ikke optræde som sig selv, men som de roller, de spiller i deres satirepodcast Undskyld vi roder. Kasper Nielsen er her et oppustet nervevrag af en radiodirektør ved navn Klavs Bundgaard, mens Brian Lykke spiller den kække og kålhøgne programchef Allan Sindberg med tilnavnet ’smørstemmen fra Ikast’.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her