Klumme
Læsetid: 2 min.

Julesangskonkurrencen 2021: Skriv et vers til Informations julesang

Selv et sølle år som 2021 fortjener en sang. Så fat computeren, og digt med!
Selv et sølle år som 2021 fortjener en sang. Så fat computeren, og digt med!
Kultur
27. november 2021

Rigtig mange af de vers, som blev sendt ind til sidste års julesangskonkurrence var dystre, men indeholdt dog et håb – kald det bare et julelys i den mørke tid – om, at 2021 ville blive bedre, typisk fordi vaccinerne dengang var på trapperne.

I dag har vi det, man kan kalde et mere realistisk forhold til 2021 og pandemien, men svære tider er jo som bekendt fordrende for den kreative proces, og selv om 2021 måske ikke har været lige så fantastisk som håbet, så fortjener alle år en sang.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Poul Krogsgård

Overraskende udvikling i Syrien, hvis Taleban har overtaget magten.