Klumme
Læsetid: 5 min.

Lars Frost guider dig igennem årets BogForum

Jeg holder meget af markedspladser. Jeg holder af at slentre omkring, soppe i folkehavet, mænge mig med pøblen – helst med en gratis fadøl fra en af forlagenes hemmelige barer i hånden
Jeg holder meget af markedspladser. Jeg holder af at slentre omkring, soppe i folkehavet, mænge mig med pøblen – helst med en gratis fadøl fra en af forlagenes hemmelige barer i hånden

Sofie Holm Larsen

Kultur
5. november 2021

Det var i 1992, det hele startede. Det er svært at forestille sig, men der var faktisk nogle, der var skeptiske, da der blev lagt planer for det, der endte med at blive Bogforum. Nu er det svært at forestille sig, at det kunne være blevet andet end den dundrende publikumsucces, det er blevet. Nye rekorder næsten hvert år. 38.000 gæster besøgte det seneste Bogforum i 2019.

I 1992 var jeg der ikke. Men nogle år senere begyndte jeg at komme. Og selvfølgelig udtrykte jeg højlydt min lede ved hele seancen. Som man skulle. Jeg var helt klar til at forklare, hvorfor og hvordan, det var frygteligt, kommercielt og pinligt og et knæfald for alt, hvad der var lavt og galt med bogbranchen. Kändiskultur og snobben nedad mod laveste fællesnævner.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her