Ugen på kulturgangen
Læsetid: 4 min.

Narkobønder danser på TikTok. Og kulturministeren vølver videre

Narkobønderne i den colombianske jungle er kommet på TikTok, og det kan få konsekvenser for næste års præsidentvalg. Imens fortsætter Jim Lyngvild med at iscenesætte kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen som vølve, nu med gipshoved, og Kuwait, Saudi-Arabien og Qatar fortsætter med ikke at være store tilhængere af mandekys
Rebecca Matthews var glad den dag, det blev offentliggjort, at hun er ny direktør for Aros. Inden hun begynder, skal hun dog lige håndtere en sag angående museumsbutikken på Ebeltoft Glasmuseum, hvor hun lige nu er direktør.

Rebecca Matthews var glad den dag, det blev offentliggjort, at hun er ny direktør for Aros. Inden hun begynder, skal hun dog lige håndtere en sag angående museumsbutikken på Ebeltoft Glasmuseum, hvor hun lige nu er direktør.

Flemming Krogh

Kultur
12. november 2021

Hver uge samler vi på Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget os.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Muligt kopihalløj på Glasmuseet

Vi begynder lige et andet sted end Glasmuseet Ebeltoft, som det egentlig skal handle om.

For kunstmuseet Aros har for nylig udnævnt en ny direktør, efter Erlend Høyersten i foråret fratrådte stillingen på baggrund af en undersøgelse, der afdækkede dårligt arbejdsmiljø og problemer med krænkende adfærd. Den nye direktør er brite, hedder Rebecca Matthews og er lidt endnu direktør for Glasmuseet i Ebeltoft.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her